Mobility Day 2009

by Marin Franković on 22 August, 2009

mobilityday2009 

MobilityDay 2009
konferencija, namijenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima, u organizaciji tvrtki Mobendo i Citus održati će se 10. rujna 2009. godine u hotelu Antunović, Zagreb.

Središnja tema ovogodišnje Mobility Day 2009 konferencije je nadolazeći operativni sustav Windows Mobile 6.5. i noviteti vezani uz njega, kako sa korisničke, tako i sa programerske i infrastrukturne strane.

Već ste se prijavili za sudjelovanje na konferenciji Mobility Day 2009? Ako još niste – učinite to ovdje i prijavite se za sudjelovanje. Prijavite se što prije jer je broj polaznika ograničen, a Early Bird s 30% popusta traje do 1.9.2009.

Redovna cijena kotizacije iznosi 700kn + PDV, a posebna, Early Bird ponuda koja vrijedi do 1.9.2009. vam daje čak 30% popusta što u tom slučaju cijenu kotizacije spušta na 490kn + PDV. U cijenu je uključeno:

– Sudjelovanje na svim predavanjima
– Polaznički materijali (torba, majica, promotivni materijali naših sponzora
– Sudjelovanje u nagradnoj igri na kraju konferencije
– Pristup svim konferencijskim materijalima online po završetku konferencije

I ove godine predavanja će održati vodeći strani i domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja.

Naglasak ovogodišnje konferencije je na Windows Mobile 6.5 rješenjima i najavljenom objavljivanju novog Microsoft Exchange Servera 2010. 
Predavanja će biti podijeljena u tri segmenta: Poslovni smjer, Razvojni smjer i ITPro smjer:

  • Poslovni smjer je namijenjen IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom će smjeru biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje, uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.
  • Razvojni smjer cilja projektante i razvojne inženjere, s predznanjem u radu s alatom Visual Studio. Predavanja su usmjerena na primjenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rješenja, s naglaskom na Windows Mobile 6.5.
  • ITPro smjer ima svoju ciljanu skupinu među projektantima i sistem inženjerima koji žele čuti više o integraciji s poslužiteljima, kao što su Exchange Server 2010, SQL Server 2008, Office Communications Server 2007 R2, ali i o održavanju i masovnoj implementaciji uređaja u poslovnom okruženju.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Reply

Previous post:

Next post: